DANI OTVORENIH VRATA

Sea Ray i Boston Whaler modeli bit će dostupni za testiranje 21. i 22. svibnja 2016. Izaberite svoj savršen brod!
Prošlo je 6 godina od kada je Nautika centar Nava posljednji put otvarala vrata. Ove godine datumi su zakazani za 21. i 22. svibnja 2016. Naš ured na adresi Uvala baluni 1 bit će otvoreni u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati, ali glavne zvijezde bit će usidrene u moru.
Testiranje plovila i zanimljive ponude koje pripremamo za Vas na odabranu selekciju brodova. Modeli koji će biti dostupni;

Boston Whaler

240 Dauntless
Plovilo s „multitasking“ značajkama savršeno za vodene sportpve, zabavu i ribolov te ugodna krstarenja u dobrom društvu (do 9 osoba mogu krstariti brzinom do 40 čvorova). Mnogo skladišnog prostora i udobne opcije za sjedenje su dodatne karakteristike koje će maksimizirati Vaše uživanje.
320 Vantage
Prostrane klube nude nekoliko opcija za sjedenje – udoban, siguran i svestran model. Elektronično upravljanje sjenilom u kokpitu pruža predah od sunca čak i nad konvertibilnom krmenom klupom – ukratko, udobnost za svakoga.

Sea Ray

270 SunDeck
Udobno može smjestiti do 15 osoba koje su u svakom trenutku sigurne. Odlična vožnja pri maksimalnoj brzini od 45 čvorova i bezbrižno vlasničko iskustvo (iznimno jednostavni prekrivači i biminiji)
250 SLX
Elegantni dizaj trupa dostupan u nekoliko boja i vrhunska dodatna oprema (npr. hidraulična potopna platforma). Obilje skladišnog prostora pod iznimno udobnim sjedalima uz naravno MerCruiserov novi 6.2-litreni V-8 300 KS Bravo® III motor s digitalnim gasom i mjenjačem.
250 SunSport
Potpuno novi model je dizajniran da zamijeni legendarni 240 SunSport i da Vas oduševi prostranošću i raskošnim interijerom. Najnovija tehnologija kao npr. QuietRide, Dynamic Running Surface, ekran na dodir i sklopiva krmena platforma će Vas oduševiti jednom kad se otisnete na more.
190 SPX
Novi sportski dizajn cjenovno prihvatljivog i izvrdno opremljenog motornog broda kojeg s dodatnim paketima možete pretvoriti u vrhunski stroj za vodene sportove ili ribolov. Krstariti brzinom od 27 čvorova ili ubrzati na punu brzinu od 35 čvorova – izbor je Vaš.
190 SPX Outboard
S istim značajkama i rasporedom kao i unutarbrodska verzija, ali s maksimalnom brzinom od 35 čvorova i putnom brzinom od 30 čvorova.
Beneteau-ov Antares 6.80 i Flyer 6.6 SunDeck će također biti dostupni za razgledavanje na suhom vezu.
Danima otvorenih vrata prethodit će važan Press event za koji je Brunswick grupa odabrala Hrvatsku kao idealnu destinaciju i Nautiku centar Nava kao partnera. Preko 30 stranih nautičkih novinara dolaze zajedno s menadžmentom Brunswick grupe testirati najnovija Sea Ray, Boston Whaler i Bayliner plovila. Imat će također priliku uživati u ljepotama hrvatske obale i odabranim gastro delicijama i vinima u Splitu, Maslinici i Paklinskim otocima.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA