POTPUNO NOVI 510 SUNDANCER

Najnoviji Sea Ray Sundancer model, 510 SUNDANCER je upravo službeno predstavljen.
Novi 510 SUNDANCER je brod koji će zasigurno još jednom izazvati ljubomorne poglede konkurencije. ovo je brod koji nanovo definira što znači moderan i sexy expres cruiser: čiste i odmjerene vanjske linije, otvoren i gostoljubiv prostor u interijeru, prilagodljiv prostor za dnevni boravak i zabavu te prijateljsko životno okruženje.
Novi 510 SUNDANCER na raspolaganju je u dvije verzije interijera, sa 2 ili 3 kabine.
510 SUNDANCER u standardu se oprema sa dva motora Cummins QSC 550 uz V-drive pogon. Na raspolaganju je također i jača verzija sa dva QSC 600 motora te kao vrhunac ponude dva motora QSC 550 uz Zeus pogone.
Novi 510 SUNDANCER se ističe prostranim gornjim sunčanim salonom koji pruža puno mjesta za goste i za posadu. ovdje možete pronači i standardni frižider, LCD TV, wet bar i veliki pomični sunčani krov. Ukoliko želite još više vanjskog prostora otvorite velika klizna vrata prema kokpitu gdje možete nastaviti zabavu na prostranoj platformi za sjedenje uz veliki stol u kokpitu, gril i ledomat.
Narudžbe za novi 510 SUNDANCER su otvorene. Kontaktirajte nas direktno za sve dodatne informacije o ovom iznimnom novom Sea Ray brodu.
510 SUNDANCER specification

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA