SEA RAY BRODOVI NA ZAGREB BOAT SHOWU

Zagreb Boat show će se održati od 20. do 24. veljače 2019., a Nautika centar Nava će predstaviti dva Sea Ray modela: hrvatsku premijeru – Sea Ray 230 SunSport Outboard i Sea Ray 210 SPX.
Zagreb Boat show će se ove godine održati od 20. do 24. veljače 2019. Nautika centar Nava će i ove godine biti tu da Vam pomogne u potrazi za brodom koji Vam savršeno odgovara! Nava će na sajmu predstaviti dva Sea Ray modela: hrvatska premijeru – Sea Ray 230 SunSport Outboard te Sea Ray 210 SPX. Naš prodajni tim možete pronaći u hali 10a.
Sea Ray 230 SunSport Outboard – hrvatska premijera – Prvi Sea Ray model u kategoriji malih vikend kruzera s vanbrodskim motorima, koji ujedno najavljuje novi pravac za buduće modele. Prostrani kokpit se može prilagoditi ovisno o broju osoba na brodu. Karakteristike ovog modela su visoka kvaliteta ugrađenih materijala, nova generacija vanbrodskih motora Mercury, nova tehnologija na brodovima takve veličine kao Mercury Active trim i digitalna kontrolna ploča.
Sea Ray 210 SPX – Savršen brod za ljubitelje adrenalina. Odličan dizajn i mnoštvo sjedala u kombinaciji s motorom MerCruiser od 250 konjskih snaga i jednostavnim rukovanjem kako bi se osiguralo da vaš dan nije ništa drugo nego opuštanje. Zahvaljujući mnoštvu pametnih opcija, nikada nije bilo lakše porinuti svoj brod.
Vidimo se u Zagrebu u dvorani 10A!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA