Sea Ray na Cannes Yachting Festivalu 2021

Od 1977. godine Cannes Yachting Festival se održava svake godine u rujnu u popularnom zaljevu Cannes. Ovaj sajam otvara sezonu nautičkih sajmova i predstavlja najvažnije okupljanje nautičara u Europi, ali i šire.

Naravno, Vaš ovlašteni lokalni distributer za Sea Ray, Nautika Centar Nava, bit će tu da vam pomogne pronaći brod iz snova. Dođite i posjetite nas u Vieux Portu, štand broj PAN 365/069 od 7. do 12. rujna 2021.!

Sea Ray predstavlja sljedeće modele:

Sunsport 230

Plovilo izvrstan je za sportsko krstarenje i za one koji žele uživati u moru. S dužinom od 7,15 metara i širinom od 2,54 metra, idealne je veličine za kratke izlete!

SDX 270

Posebne značajke SDX 270 su nevjerojatna stabilnost, udobnost i jednostavno rukovanje. Vrhunske performanse i klasičan stil dodatno naglašavaju njegovu izvrsnost.

SDX 290 OB

SDX 290 OB uvijek je spreman za pregršt zabave i iznimno iskustvo plovidbe. Njegov vanjski izgled možete prilagoditi sebi s čak 10 različitih boja, a možete odabrati čak i metalik boju trupa.

Sundancer 320 Outboard

Krstarica s kabinom, sportski brod ili bowrider? Sea Raya 320 Sundancer s izvanbrodskim motorom je sve to! Uživajte u njegovim sportskim performansama, dodatnim prostorima za boravak, kao i na jednom od četiri ležaja.

SLX 350 Outboard

Pogledajte ovaj maxi bowrider s trostrukim izvanbrodskim motorima, utrostručite pogodnosti i uživajte u tri puta više zajamčene zabave! Ovo plovilo krstari glatko, tiho i učinkovito, a prima do 18 ljudi. 

SLX 400

Sea Ray SLX 400 izvrstan je spoj zabave, luksuznih pogodnosti i visokih performansi. Karakteristične značajke su prekrasna terasa za kupanje, mogućnost spuštanja platforme, klima uređaj i generator.

Dogovorite sastanak s našim timom

Tu smo da Vas savjetujemo i pomognemo Vam prilikom kupnje broda.

Ne ustručavajte se i dogovorite sastanak s nama. Javite nam se na sales@navaboats.com ili ispunite obrazac za kontakt na dnu stranice.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA