Sea Ray se vraća na Biograd Boat Show

Nakon kratke stanke 2021. godine, Nautika Centar Nava vraća se sa Sea Ray motornim brodovima na najveći sajam nautike u vodi u srednjoj Europi. Motornjak Sea Ray 230 Sun Sport OB predstavljamo na 24. izdanju Biograd Boat Showa od 26. do 30. listopada 2022.

Sea Ray 230 Sun Sport OB 

Sea Ray 230 Sun Sport OB pruža stabilnu i glatku, ali brzu plovidbu. Trup je premazan ISO-certificiranim premazom gela. Prostrana i udobna kabina ima ležaj u obliku slova V s jastucima i zahod. Za Sea Ray, zabava je važan dio iskustva, tako da 230 Sun Sport ima Fusion® AM/FM stereo s Bluetooth® i Wi-Fi Audio Streaming, kao dio standardnog paketa. Ako želite ažurirati status svog plovila, samo dodirnite svoju mobilnu aplikaciju VesselView i provjerite sve. Ovaj model ima sivi trup, presvlake od bjelokosti i stol od tikovine u kokpitu, plus Bimini Top i suncobrane za prednji i stražnji kokpit.

Sea Ray SUNSPORT INT 230 OB

SEA RAY SUNSPORT 230 OB

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 6.99 M / 22’10”
Ležajevi 1
Cijena bez PDV-a

Provjerite sve ostale značajke ovog izvrsnog Sea Ray motornog broda na sjevernom ulazu u sajam nautike. Međutim, ako ovo plovilo nije ono što tražite, naš prodajni tim rado će Vam pomoći da pronađete savršeni Sea Ray za sebe.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA