BROD GODINE – SEA RAY SLX 400

Sea Ray s ponosom predstavlja posljednje od mnogih priznanja.
Sea Ray SLX 400 osvojio je prestižnu nagradu u kategorijI sportskih brodova Boating Magazine-a – Brod godine. „Brod godine“ je najprestižnija nagrada u kategoriji proizvođača rekreativnih plovila.
“Tijekom 2017. testirali smo više od 130 brodova, procjenjujući njihovu sigurnost, performanse i inovativnost u njihovim kategorijama. Ovaj krstaraš glatko plovi na 40 čvorova, odličan je za vikend putovanja, a s brojnim inovacijama u dizajnu, kao što je, na primjer, platforma za plivanje koja se naziva i plivačkom terasom. Spremište za SUP-ove je samo jedan primjer koji odražava interes koji ovaj proizvođač pokazuje  za želje mnogih nautičara” – izjavio je Kevin Falvey, urednik Boating Magazina.
“Oduševljeni smo i počašćeni što je Boating Magazine nagradio Sea Ray SLX 400 u kategoriji broda godine. Posvećeni smo kvalitetnoj izradi i inspiriranju obitelji i budućih generacija da vole i uživaju u plovidbi onoliko koliko i mi ovdje u Sea Rayu”, izjavio je Brad Anderson, predsjednik i generalni manager, Sea Ray Sport Boats i Sport Cruisersa.
Uz ovu nagradu, Sea Ray je dobio i niz dodatnih nagrada na svjetskom sajmu Miami International Boat Show 2018, jednom od najvećih svjetskih i najprestižnijih sajmova brodova, kao na primjer:
– Inboard Express Cruiser – Customer Satisfaction Index (CSI) Award
– Najbolja promidžba prodaje Sales Promotion, #SeaRaySummer – Marine Marketers of America Neptune Awards
– Najbolja internet stranica,  novi konfigurator, dizajniraj svoj Sea Ray – Marine Marketers of America Neptune Awards
– Najbolji Video, SLX-W 230, u partnerstvu s Marine Maxom – Marine Marketers of America Neptune Awards
Sea Ray, najnagrađivaniji brand brodova na svijetu, nastavlja svoju dominaciju na vrhu. Osim pobjeda u Miamiju i poznate nagrade “Brod godine”, Sea Ray je također osvojio najviše nagrada izbora urednika te za kvalitetu proizvoda u industriji kao što su:
– National Marine Manufacturers Association Award, Dealer CSI Awards (Prodaja)
– National Marine Manufacturers Association Award, Dealer Marine Industry CSI Awards (zadovoljstvo korisnika)
– SLX-W 230 Wake Sports Boat, Top Product Award – Boating Industry
– SLX 400, Innovation Award – National Marine Manufacturers Association
– Retail Marketing Initiative Award, Boat Builder Awards for Business Achievement
– Brunswick Distinguished Safety Award
Sea Ray nastavlja dobivati priznanja ne samo za izgradnju najcjenjenijih sportskih brodova, krstaša i jahti već i za odlučnost tvrtke za pružanje izvrsne usluge korisnicima.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA