Novi Sea Ray SLX 260. Sve što trebate znati!

Sea Ray vjeruje da više uživanja na moru jamči bogatiji život. A to je upravo ono što omogućuju novi modeli SLX 260 s unutarnjim i vanbrodskim motorom.

Vanbrodski ili unutarnji motor

Sea Ray proširuje svoju premium SLX liniju s novim modelom 260, koji je dostupan u dvije verzije. Inboard verzija dolazi s unutarnjom (krmeni pogon), a Outboard vanbrodskom konfiguracijom. Oba modela sadrže nove dizajnerske komponente brenda, koje smo prvi put mogli vidjeti na modelu Sundancer 370 HB iz 2021.godine.  Kao na primjer, liniju palube u obliku slova S, središnji prolaz, izduženi pramac i Sea Ray logo na trupu.

Tim ženskih dizajnera razvio je ove prve modele. Model SLX 260 Inboard dug je 7,75 metara i pokreće ga motor Mercruiser 6,2 L od 350 konjskih snaga. Ova konfiguracija osigurava brzinu krstarenja od otprilike 23,5 čvorova pri 3500 o/min, doseg od približno 172 milje (150 nm) uz kapacitet spremnika goriva od 284 L. Outboard verzija ima vanbrodski motor Mercury Verado od 300 ks. Obje verzije imaju vrhunski digitalni sustav upravljanja povezan s Throttle & Shift (DTS).

SLX 260 and SLX 260 Outboard

Nema mnogo razlika između ove dvije verzije osim u dosegu, težini i brzini. Budući da je lakša, Outboard verzija ima brzinu krstarenja od 26,5 čvorova i u trenu Vas vodi do bilo kojeg odredišta. Međutim, Inboard verzija s krmenim pogonom ima veći domet pri brzini krstarenja, što je čini savršenom opcijom za dulja i mirnija putovanja.

SEA RAY SLX US 260

SEA RAY SLX 260

Proizvedeno 2023
Ukupna dužina 7.75 m
Ležajevi Ovisno o konfiguraciji
Cijena bez PDV-a, cijena je okvirna u EUR ovisno o tečaju za USD
SEA RAY SLX US 260 OB

SEA RAY SLX 260 OB

Proizvedeno 2023
Ukupna dužina 8.71 m
Ležajevi Ovisno o konfiguraciji
Cijena bez PDV-a, cijena je okvirna u EUR ovisno o tečaju za USD

Novi dizajn

Prije svega, SLX 260 udoban je za jednodnevna putovanja. Može ukrcati do 15 putnika.

Kako bi povećali ergonomiju i udobnost sjedala, ona su postala dublja. Klupa u kokpitu u obliku slova L omogućuje putnicima sigurno druženje, čak i u vožnji. Spremišta ispod mogu biti opremljena hladnjakom (ili više njih) za pohranjivanje hrane ili pića. Pramac ima klupu u obliku slova U s naslonima okrenutim prema moru i sklopivim naslonima za ruke. Moguće ga je zatvoriti vratima i opremiti sjenilom. Komforni paket uključuje dodatno i stol od tikovine i jastuke čime pretvara ovaj prostor u ugodno mjesto za blagovanje ili sunčanje usred mora.

SLX 260 Outboard cockpit

Sunčalište na krmi okrenuto je prema platformi za plivanje s ljestvama, a dodatno ga možete opremiti i  stepenicom za plivanje (samo konfiguracija s unutarnjim motorom). Praktično spremište ispod sunčališta ima više prostora za pohranu od prethodnih modela. Ima ugrađeni hladnjak kao i spremnik za igračke za vodu. Povećano je i spremište za skije na vodi u kokpitu.

Poboljšanja kokpita

Ogromno vjetrobransko staklo na preklop štiti kokpit, a ima i središnji otvor. Redizajnom vjetrobranskog stakla on je poravnat s horizontom u vožnji. Skladište na lijevoj strani dvostruke konzole po želji postaje kupaonica s umivaonikom.

SLX 260 Outboard helm

Kormilarnica je na desnoj strani. Panel s instrumentima ima dvije Simrad 9” Dual Digital Dash ekrane koji prikazuju:

  • Aktivnu kontrolu trima i nadzor
  • Chartplotter
  • CZone® digitalnu komutaciju
  • Mercury Marine® VesselView® (Link za preuzimanje mobilne aplikacije)
  • Sondu s dubinom, temperaturom vode i tražilicom riba

Uz to, opcionalne značajke kao što su LED osvjetljenje ili kontrole Fusion ® Premier Audio Systema također su prikazane na zaslonima osjetljivim na dodir.

Dodatni zabavni paket također ima induktivni modul za punjenje mobitela.

Potpuno novi dizajn opcionalnog Power Towera s T-topom. Uklonite platno kako biste u potpunosti uživali u suncu. Produženi suncobran je automatski. Podignite i spustite ga jednostavnim pritiskom na gumb.

Obratite nam se s povjerenjem!

Jeste li zainteresirani za kupnju novog Sea Ray SLX?

Ako želite saznati više o novim modelima i provjeriti njihovu dostupnost, obratite se našem prodajnom timu. Iskusni profesionalci iz Nautika Centra Nava pomoći će vam da odaberete model koji savršeno odgovara vašem životnom stilu i budžetu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA