Potpuno novi Sundancer 370 Outboard, za 45. rođendan linije

Sea Ray Sundancer kultni je američki model stvoren za izvanredne avanture. Još od svog prvog predstavljanja 1975. godine prošao je kroz brojne izmjene. Danas je još jednom redizajniran s potpuno novim Sundancer 370 Outboardom.

Kako bi proslavilo 45. godišnjicu prvog Sundancera, Sea Ray predstavlja model koji predvodi novu generaciju motornih brodova s vanbrodskim motorom. Sundancer je izvorno predstavljen u verziji od 24 stope, a novi 370 Outboard predstavlja preokret Američkog klasika.

Čista i odvažna poboljšanja

Steve Langlais, predsjednik Sea Raya, kaže da Sundancer 370 Outboard unaprjeđuje Sundancer liniju čistim i odvažnim poboljšanja. Dalje dodaje da jednostavne, sofisticirane linije stvaraju oblik i proporciju koji nisu pretjerano dizajnirani ili naglašeni. Prema njemu: “ Površine teku od oštrih linija do glatkih prijelaza neprimjetno stvarajući integrirani osjećaj dok tehnologija i interakcija pružaju osjećaj budućnosti”.

Nova promišljena inovacija tvrtke Sea Raya stvorena je u suradnji s DesignWorksom.  Direktor industrijskog dizajna u DesignWorksu, Johannes Lampela, naglašava bogatu povijest marke kao jednog od vodećih proizvođača brodova više od 6 desetljeća. Kaže da Sea Ray ima vrlo prepoznatljiv izgled pa je i cilj DesignWorks-a bio dodatno ojačati taj “DNK dizajn”. To su postigli “iznoseći najiznačajnije funkcionalnosti kroz modernu izvedbu dizajna”. I ponosan je na krajnji rezultat.

Sundancer 370 Outboard istovremeno ima moderanu i klasičnu estetiku koja će nadahnuti sljedeću generaciju Sea Ray brodova.

Prostori za druženje

Jedan od glavnih ciljeva bilo je stvaranje prostora za druženje u kokpitu i pramcu bez ugrožavanja lakoće kretanja. Daloni su bili način da se to postigne.

Salon kokpita ima pokretno sjedalo koji omogućava da se sjedalo okreće u oba smjera, prema naprijed ili prema natrag. 

Dalje, saloni su uz obje strane centra plovila, a imaju drveni stol i veliku vanjsku kuhinju.

Konačno, inovativan raspored pramca uključuje salon u obliku slova U koja se lako pretvara u blagavaonicu s drvenim stolom. U pramcu je i sjedalo za tri osobe.

Unutrašnjost

Unutarnja kabina je lijepo namještena. Drveni ormari, limarija i bijela sjedala savršeno se nadopunjuju. Tu je i dobro opremljena veća kuhinja.

Prednji stol se može pretvoriti u ležaj, a ležaj u krmi s televizijom može poslužiti i kao prostor za zabavu. Sundancer 370 Outboard također ima zahod i tuš.

Lako dostupne intuitivne kontrole omogućuju pametno upravljanje.

Svaki detalj pažljivo je osmišljen, a prostor se koristi pametno.

Krenite istraživati!

Potpuno nova Sea Ray inovacija poziva Vas da krenete istraživati nova mjesta. Stvorite uspomene s obitelji ili prijateljima u godinama koje dolaze.

Sundancer 370 Outboard trenutno dostupan samo da sjevernoameričkom tržištu. Uskoro će biti dostupan globalno. Pratite nas, Vašeg lokalnog pozdanog distributera Nautika Centar Nava, kako ne biste propustili nijednu novu obavijest. Uskoro ćemo objaviti datum!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA