Sea Ray na Cannes Yachting Festivalu 2022

Uskoro počinje prvi nautički sajam sezone – Cannes Yachting Festival. Veliko 44. izdanje iščekivanog događaja na rasporedu je od 6. do 11. rujna na lokacijama Vieux Port i Port Canto.

Naš tim stručnjaka iz Nautika Centra Nava dolazi na festival predstavljati Sea Ray plovila.

Izloženi Sea Ray modeli

Sea Ray je brend koji vjeruje da bogatiji trenuci na vodi vode bogatijem životu. Imajući to na umu, svi modeli plovila pažljivo su dizajnirani i izgrađeni kako bi Vam ponudili neusporedivo iskustvo plovidbe. Ovo su modeli koji će biti izloženi u Cannesu:

Sundancer 320

Uz Sundancer 320 zaboravit ćete sve što ste znali o brodovima za krstarenja. Svestrano i elegantno motorno plovilo otkriva novu ravnotežu vanjskih i unutarnjih prostora. Udobna kabina, prostrani kokpit i pramčani salon omogućuju Vam da uživate na moru kao nikada prije.

Sea Ray SUNDANCER INT 320

SEA RAY SUNDANCER 320

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 10,01 M / 32’10”
Ležajevi 1
Cijena bez PDV-a
€191,865Detalji plovila

Sundancer 320 OB

Uz sve kvalitete svoje verzije s unutarnjim motorom, Sundancer 320 Outboard kombinira vrijednosti krstaša i sportskog broda. Iznimno iskorišteno područje pramca i prostrani kokpit, u svojoj verziji s vanbrodskim motorom, ne gube nimalo na udobnosti ili prostranosti. Postoji i  coupe verziji modela.

Sea Ray SUNDANCER INT 320 OB

SEA RAY SUNDANCER 320 OB

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 10,59 M / 34’9”
Ležajevi 4
Cijena bez PDV-a
€249,280Detalji plovila

SDX 290 OB

SDX 290 OB dizajniran je za cjelodnevnu udobnost. Snažne performanse i udobna sjedala, standardni vanjski bar, opcionalni hladnjak i električni roštilj pretvaraju ovo plovilo u savršen brod za zabavu i druženje s Vašim prijateljima i obitelji. 

SLX 400

SLX 400, dobitnik NMMA nagrade za inovacije, savršen je spoj izvrsnih performansi, vrhunske udobnosti i najnovije tehnologije. Svestrano plovilo izvrsno je za zabavu i maksimalno uživanje na moru. Svaki će se gost osjećati kao kod kuće zahvaljujući primamljivom kokpitu i sklopivoj terasi za plivanje, a uz to ima i ugodnu kabinu.

Sea Ray SLX US 400

SEA RAY SLX 400

Proizvedeno Novo
Ukupna dužina 12.04 m / 39’ 6”
Ležajevi 1
Cijena bez PDV-a, cijena je okvirna u EUR ovisno o tečaju za USD
€506,006Detalji plovila

Dogovorite sastanak!

Nemojte čekati, unaprijed dogovorite sastanak s našim prodajnim timom kako bismo zajedno uživali u ovim visokokvalitetnim i elegantnim brodovima.

Sve što trebate učiniti jest kontaktirati nas putem e-pošte sales@navaboats.com ili ispuniti obrazac za kontakt na dnu stranice. Naš tim rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći Vam da postanete ponosni vlasnik Sea Raya.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA