O nama

NAUTIKA CENTAR NAVA – SEA RAY HRVATSKA

Nautika Centar Nava predstavila je Sea Ray u Hrvatskoj 2000. godine.

Nautika centar Nava predstavila je Sea Ray, kao dio Brunswick grupe, 2000. godine u Hrvatskoj. I dalje je Nava jedan od vodećih distributera Sea Ray-a u Europi. Godine 2003. Nava je čak nagrađena za najveći rast prodaje Sea Ray plovila.

Dario Marijan, generalni direktor Nautika centra Nave, pokrenuo je tvrtku 1990. Bila je to jedna od prvih hrvatskih privatnih charter kompanija. Tijekom devedesetih godina poslovanje se razvilo u svim aspektima nautike. Danas je Nava jedan od glavnih distributera plovila U Hrvatskoj. Široki raspon vrhunskih usluga obuhvaća prodaju plovila, charter, post-prodajne usluge i održavanje plovila. U travnju 2017. Nautika centar Nava je dobila certifikat ISO 9001: 2015 kao potvrdu naše predanosti kvalitetnoj usluzi.

Zahvaljujući zalihama Sea Ray plovila u našoj maloj privatnoj marini, možete razgledati i testirati neke od najpopularnijih modela. Štoviše, naš prodajni tim pružit će Vam sve dodatne informacije o svim modelima u ponudi Sea Ray-a. Naše sjedište u Splitu nalazi se na samo 10-ak minuta šetnje od povijesne gradske jezgre i Dioklecijanove palače. Pronađite savršno plovilo za Vaše potrebe, zakažite probnu vožnju, dogovorite, naručite i istražite dodatnu opremu, raspored isporuka, mogućnosti plaćanja, saznajte više o osiguranju plovila, uslugama i održavanju Vašeg novog broda Sea Ray u Hrvatskoj. Odaberite međunarodni ili američki model. Dobrodošli na svoj sljedeći Sunsport, Sundancer, SPX, SDX ili SLX!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA